Plničky klobás, mlýnky, pasírovače - Skladom
Mlýnek na maso 32 50242
Mlýnek na maso 5 50758
Mlýnek na maso 8 50759
Plnička klobás a jitrnic 4kg 50838
Nerezový pasírovač 51533
Mlýnek na rajčata 51560
Mlýnek na mák 51812
Vertikální plnička klobás a jitrnic 3kg 52208
Plnička klobás 4kg + Mlýnek 32 52638
Nerezový pasírovač 52644
Mlýnek na ořechy s vyměnitelnými nástavci 53084
Mlýnek na maso 32 HQ 53255
Řešeto na mlýnek na maso 8/3 53587
Řezná deska na mlýnek na maso 8/4,5 53588
Vertikální plnička klobás a jitrnic 3kg 14659
Plnička klobás a jaternic STAINLESS STEEL 21131
Plničky klobás, mlýnky a pasírovače jsou používány při domácím i průmyslovém zpracování masa i dalších surovin. Každý z těchto nástrojů má své specifické využití, nejčastěji se používají při přípravě domácích jídel a specialit. Jsou využívány doma, v restauracích i v potravinářském průmyslu. V naší nabídce najdete vše, co potřebujete pro přípravu domácí zabijačky nebo vybavení pro menší výrobu či provoz.
Mlýnky na maso
Mlýnky na maso využijete pro přípravu čerstvé mleté masové směsi, která se používá při přípravě různých jídel, jako jsou masové kuličky, hamburgery, karbanátky i klobásy. Mlýnky umožňují přizpůsobit tloušťku mleté směsi díky kotoučům s různou velikostí oček. Mlýnek na maso lze pohánět ručně i elektromotorem a jeho součástí je řada nástavců. Kromě masa můžete mlýnek na maso použít k mletí dalších surovin, jako jsou ryby, zelenina nebo sýry.
Plničky klobás
Při plnění domácích klobás a jitrnic bude nezbytné použít kvalitní plničky klobás. Model plničky s objemem 4 litry je vyrobený z nerezové oceli a poháněný klikou. Součástí balení jsou také nástavce různé tloušťky.
Mlýnky na mák a ořechy
Mlýnky na mák a ořechy se skvěle hodí k přípravě surovin potřebných k vaření a pečení. Dokážou rozemlít ořechy, mák a tvrdé sýry na jemný nebo hrubý prášek. Šroub na spodní straně zajišťuje bezpečné připevnění k pracovnímu stolu.
Odšťavňovače
Odšťavňovače umožňují snadno připravit čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy přímo z čerstvého ovoce a zeleniny. Tento způsob zpracování zachovává více vitamínů a živin než jiné způsoby přípravy džusu. Pokud si chcete připravit domácí pyré, protlak nebo kečup, je dobré sáhnout po kvalitním nerezovém pasírovači.
Ruční struhadla
Ruční struhadla bude výhodné použít při strouhání čokolády, sýrů, ořechů nebo jiných potravin v malém množství. Díky vyměnitelným válečkům lze dosáhnout různé struktury strouhané suroviny. Všechna struhadla jsou vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli.