Plničky klobás, mlýnky, pasírovače - pasírovač
Nerezový pasírovač 52644
Nerezový pasírovač 52645
Kovový pasírovač 53502
Plastový pasírovač 51539
Nerezový pasírovač 52809
Nerezový pasírovač 52686
Nerezový pasírovač 51533
Nerezový pasírovač 51555
Nerezový pasírovač 52646
Nerezový pasírovač 52897
Plastový pasírovač 53689
Nerezový pasírovač 53765
Nerezový pasírovač 54064
Plničky klobás, mlýnky a pasírovače jsou používány při domácím i průmyslovém zpracování masa i dalších surovin. Každý z těchto nástrojů má své specifické využití, nejčastěji se používají při přípravě domácích jídel a specialit. Jsou využívány doma, v restauracích i v potravinářském průmyslu. V naší nabídce najdete vše, co potřebujete pro přípravu domácí zabijačky nebo vybavení pro menší výrobu či provoz.
Mlýnky na maso
Mlýnky na maso využijete pro přípravu čerstvé mleté masové směsi, která se používá při přípravě různých jídel, jako jsou masové kuličky, hamburgery, karbanátky i klobásy. Mlýnky umožňují přizpůsobit tloušťku mleté směsi díky kotoučům s různou velikostí oček. Mlýnek na maso lze pohánět ručně i elektromotorem a jeho součástí je řada nástavců. Kromě masa můžete mlýnek na maso použít k mletí dalších surovin, jako jsou ryby, zelenina nebo sýry.
Plničky klobás
Při plnění domácích klobás a jitrnic bude nezbytné použít kvalitní plničky klobás. Model plničky s objemem 4 litry je vyrobený z nerezové oceli a poháněný klikou. Součástí balení jsou také nástavce různé tloušťky.
Mlýnky na mák a ořechy
Mlýnky na mák a ořechy se skvěle hodí k přípravě surovin potřebných k vaření a pečení. Dokážou rozemlít ořechy, mák a tvrdé sýry na jemný nebo hrubý prášek. Šroub na spodní straně zajišťuje bezpečné připevnění k pracovnímu stolu.
Odšťavňovače
Odšťavňovače umožňují snadno připravit čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy přímo z čerstvého ovoce a zeleniny. Tento způsob zpracování zachovává více vitamínů a živin než jiné způsoby přípravy džusu. Pokud si chcete připravit domácí pyré, protlak nebo kečup, je dobré sáhnout po kvalitním nerezovém pasírovači.
Ruční struhadla
Ruční struhadla bude výhodné použít při strouhání čokolády, sýrů, ořechů nebo jiných potravin v malém množství. Díky vyměnitelným válečkům lze dosáhnout různé struktury strouhané suroviny. Všechna struhadla jsou vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli.